Inovațiile
AB Biotics
Produsele AB Biotics oferă soluții inovatoare, bazate pe excelența științifică.
Tulpinile bacteriene sau combinațiile lor sunt validate prin numeroase studii clinice, urmând un protocol de înaltă calitate.
Ingredientele active și bacteriile benefice sunt încapsulate „în sfere”® pentru a asigura o dozare precisă și pentru a fi protejate de acțiunea sucului gastric.
Produsele AB Biotics respectă standarde de calitate asemănătoare cu cele farmaceutice.
Dezvoltarea
ingredientelor
Colecție de sute de tulpini bacteriene benefice izolate de la persoane ce locuiesc în zone neindustrializate.
Utilizarea doar a acelor tulpini bacteriene ce acționează benefic țintit pe un anumit dezechilibru resimțit de organism.
Combinații de bacterii bune cu aplicații medicale relevante pentru fiecare etapă a vieții.
Protejate prin brevet.
Ce este microbiota?
Corpul uman conține trilioane de microorganisme, inclusiv un număr mare de bacterii, viruși, ciuperci și protozoare, care împreună reprezintă microbiota umană.
O bună parte a acestor celule microbiene simbiotice, în special bacterii, sunt găzduite la nivelul intestinului.
Microbiota sau flora intestinală joacă un rol cheie în sănătatea umană.
Tractul gastrointestinal al unui sugar uman oferă un mediu nou-nouț pentru colonizarea microbiană.
La douăzeci de minute după naștere, pielea bebelușilor născuți pe cale naturală se colonizează cu bacterii provenite din flora vaginală a mamei, în timp ce copiii născuți prin operație cezariană adăpostesc comunități microbiene care se găsesc de obicei pe pielea umană.
Formarea microbiotei are loc pe parcursul primilor ani de viață, urmând schimbările de dietă, de la laptele matern și până la o alimentație diversificată. Alcătuirea ei începe încă dinainte de naștere și ajunge să aibă o structură asemănătoare cu cea a adultului în jurul vârstei de 2-3 ani, modificările având o continuă dinamică și specificitate. În fiecare etapă a vieții, compoziția microbiotei se modifică și evoluează, adaptându-se la nevoile organismului și la mediul înconjurător.
Care este rolul
microbiotei?
Microbiomul sau flora intestinală umană este o comunitate microbiană uriașă care joacă un rol de neînlocuit în viața umană.
Cu cât flora intestinală este mai variată, cu atât organismul nostru este mai sănătos.
O diversitate scăzută a microbiotei reprezintă un indicator al disbiozei în intestin (dezechilibrul microbian) ce este de cele mai multe ori întâlnită în cazul bolilor autoimune, obezitate, afecțiunilor cardiometabolice, precum și în cazul afecțiunilor specifice bebelușilor și vârstnicilor.
Aproximativ 80% din imunitatea unui individ este în strânsă legătură cu sănătatea intestinală.
Recunoașteri
și standarde de calitate
- ✓ Inovații recunoscute în cadrul Premiilor NutraIngredients, cea mai importantă publicație de specialitate, reper în industria suplimentelor alimentare.1
- ✓ Trei tulpini brevetate incluse în Ghidul Global al Gastroenterologului Mondial 2
Soluții inovatoare, testate clinic pentru suplimentarea florei intestinale, încă din prima zi de viață.